5 körömfajta, amik tökéletesen elárulják, hogy valójában milyen személy is vagy.


Sokak szerint a körmöd elárulja, hogy valójában milyen személy is vagy, pedig az ember azt gondolná, hogy ezeket a döntéseket véletlenszerűen vagy reklámok, filmek után választod ki. Érdekes lehet, hogy mandula, hegyes vagy inkább kerek körmöd van, mert megtudhatod, hogy becsületes, kreatív vagy harmonikus vagy az életben. Lehet, hogy nem hiszel benne, de adj neki egy esélyt és ha bejön, akkor tényleg igazuk van az embereknek. A körmök óriási teret hódítanak napjainkban és hatalmas üzletágat jelentenek.

A hosszú Stiletto körmök a szenvedélyes emberek választása és azoké, akik magabiztosan az életben és nem félnek a változástól. Határozott embereket jellemez, akik nem ijednek meg egy kis változástól.

Az Ovális körmök nőiesek, és minden divathoz illenek. Nem kirívóak, de mégis meg lehet velük jelenni minden rendezvényen. Békés embereket jellemez és könnyen barátkoznak.

A kocka körmök erős karaktereket jellemeznek, akik megbirkóznak bármilyen gonddal és feladattal.

A szegélyezett körmök a kreatív embereket jellemzi, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni és továbbfejleszteni.

Természetes és igényes körmök, amik nagyon kis mértékben térnek el az eredeti sűrűn vágottól a harmonikus embereket jellemzi, akik nem akarnak kipróbálni új és extrém dolgokat, hanem azon a filozófián vannak, hogy ami már egyszer bevált az utána is jó lesz. Elegáns és a mindennapokban hasznos hasznos, praktikus viselet.

Hogy látod magadra ismertél a leírások alapján?